...

BLOG

META Dijital
Blog Post 1

BANNER TASARIMI

Teknolojinin gelişmesi ve internetin her eve – cebe girmesiyle markaların reklam tercihleri de değişmeye başladı. Sokaklarda, caddelerde yer alan reklam afişleri ve tanıtım billboardları önemini hala korusa da markalar, insanların günün belirli saatlerinde gezindikleri dijital platformlarda yer almak istiyor. Bu isteği en hızlı şekilde yerine getirme imkanını sunan bannerların popülerliği her geçen gün uzman tasarımcıların elinde yükseliyor.

META Dijital Reklam Ajansı olarak banner tasarım hizmetleri konusunda ayrıcalıklı hizmetlerimizle yanınızdayız. Alanında uzman ekibimiz markanıza, şirketinize özel; etkileşimi kuvvetli banner tasarımı yapma konusunda iddialıdır. Kreatif banner tasarımının hedef kitleniz üzerindeki etkisi yüksektir. Marka, ürün ya da hizmetlerinizin tanıtımında, iyi tasarlanmış bannerların etkisinin olduğunu unutmayınız.

BANNER TASARIMINDA NELERE DİKKAT EDİYORUZ?

Banner tasarımında dikkat ettiğimiz en önemli konu, tasarlanacak bannerin hedef kitleniz tarafından fark edilmesini sağlamak ve dolayısıyla potansiyel müşterinizde bannera tıklama isteğini tetikleyici bir etki bırakmaktır. Bu anlamda grafik tasarım ekibimiz, taleplerinizi dinler, sizi anlar ve hazırlayacağı markanıza özel banner tasarımı ile satışlarınızın yükselmesine katkı sunmayı hedefler.

GOOGLE ADWORDS BANNER TASARIMI

META Dijital Reklam Ajansı, günümüz şirketlerinin en önemli reklam alanlarından biri olan Google Ads konusunda da işletme sahiplerine ayrıcalıklı çözümler sunmaktadır. Google AdWords için beş farklı formatta tasarlanan görüntülü reklam afişleri yoluyla markalar potansiyel müşterileriyle daha hızlı etkileşim kurmaktalar. Alanında uzman ekibimiz, hazırladığı etkili Ads banner tasarımı ile ürün ve hizmetlerinizin tanıtımına büyük katkı sunmaktadır.

TÜM DİJİTAL REKLAM PLATFORMLARINDA YANINIZDAYIZ

Etkinlik ve organizasyon tanıtımlarınızı en hızlı şekilde gerçekleştirmek için, tasarım ekibimizin etkinliğinize özel hazırlayacağı banner tasarımlarını kullanmalısınız. Tek taraflı banner ya da çift taraflı banner seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Sunacağınız hizmetin ya da satışını artırmayı hedeflediğiniz ürünün amacına göre özelleştirilmiş olan banner tasarımının pazarlama kanallarınızı artıracağını unutmayınız.

META Dijital Reklam Ajansı flash banner tasarımı ve gif banner tasarımı taleplerinizi en kısa sürede teslim eder. Banner konusunda uzmanlaşmış olan grafik tasarım ekibimiz, web trafiğini kendinde toplayan etkileşimli bannerler tasarlama konusuna odaklanmışlardır. Hedef kitlenizi ürünleriniz, hizmetleriniz ya da markanız konusunda ikna etmek istiyorsanız ajansımızın profesyonel ekibiyle birlikte çalışmalısınız.

Göz alıcı, hayranlık uyandırıcı ve tıklama isteğini tetikleyebilen bir banner tasarımı, uzmanlık işidir. Bu formatta üretilen bannerlar, güçlü bir pazarlama aracıdırlar ve bu sebeple site trafiğinizi artırırlar. Görselleri, logonuzu, kelimeleri ve renkleri etkili şekilde harmanlayan META Dijital Reklam Ajansı, akılda kalıcı ve ziyaretçilerde tıklama isteği uyandıran renk kombinasyonlarıyla bezenmiş üstün nitelikli bannerler üretir.

HİZMET VEDİĞİMİZ BÖLGELER:

Türkiye’nin tüm illeri ve Sakarya'nın tüm ilçelerinde; deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla reklam, tanıtım, yazılım, grafik, tasarım, mobil uygulama, eticaret, matbaa, kamera çekimi ve fotoğraf çekimi konularında hizmetinizdeyiz. Banner tasarımı ihtiyaçlarınız için lütfen ajansımızla hemen şimdi iletişim kurun.

SİZE ÇOK YAKINIZ:

Genel Merkez Ofisimize Yakın Olan Etki Bölgeleri Şunlardır: Adapazarı, Adapazarı Banner Tasarımı, Serdivan Banner Tasarımı, Erenler Banner Tasarımı, Karasu Banner Tasarımı, Sapanca Banner Tasarımı, Taraklı Banner Tasarımı, Akyazı Banner Tasarımı, Sakarya Banner Tasarımı, Türkiye Banner Tasarımı.

YAZAR

Talha Eralp
Talha Eralp
KURUCU

Lise eğitimini "Bilişim Teknolojileri" bölümü "Veri Tabanı Programcılığı" dalında, üniversite eğitimini "Bilgisayar Programcılığı" bölümünde tamamlamıştır. Aktif olarak "Görsel İletişim Tasarımı" bölümünde eğitim görmektedir. "C#, HTML, CSS, PHP" yazılım dillerinin yanı sıra "Photoshop, Premiere Pro, After Effects" gibi programlar da ilgi alanındadır.

YORUMLAR

İLK YORUM YAPAN SİZ OLUN!

YORUM YAPIN