...

BLOG

META Dijital
Blog Post 1

VİDEO ÇEKİMİ

Düğün ve nişandan, toplantı ve seminere kadar gerçekleştirilen tüm organizasyonların ölümsüzleştirilmesi çok önemlidir. Önemlidir çünkü; etkinlik bitiminde sahip olacağınız bu değer, kimi zaman dilediğiniz her an izleyebileceğiniz ve izletebileceğiniz unutulmaz bir hatıra, kimi zaman tanıtım ve eğitim aksiyonlarınızda kullanabileceğiniz önemli bir malzeme olacak. Tam da bu yüzden video çekimleri, organizasyonlarınızın en kritik unsurudur. Bu kritik faaliyeti işinin hakkını veren uzmanlarına teslim etmeniz gerekmektedir.

META Dijital Reklam Ajansı, uzman ekibi ve profesyonel ekipmanları ile etkinliklerinizin video çekimlerini en iyi şekilde gerçekleştirmekte ve ardından ham kayıtlar üzerinde çok ciddi prodüksiyon çalışması yaparak size organizasyonunuzun gücünü ölümsüzleştiren bir ürün sunmaktadır.

Bütçenizin önemli bir bölümünü ayırarak ve çok ciddi emek vererek gerçekleştirdiğiniz etkinliklerin kalıcı olmasını önemsiyoruz. Gerçekleştirilen her organizasyondan elde edilen kaliteli ham video kayıtları, kreatif bir çalışmayla etki gücü yüksek birer reklam ve tanıtım malzemesine dönüştürülebilir. Ulusal çapta hizmet sunan META Dijital Reklam Ajansı, uzman kadrosu ve son teknoloji ekipmanları ile tüm Türkiye’de hizmet vermektedir. Türkiye’nin tüm illerine, Sakarya'nın tüm ilçelerine üst düzey video çekim hizmeti sunabilen ekibimizle tüm etkinliklerin çözüm ortaklığını yürütmekteyiz. Bu anlamda Türkiye Reklam Ajansı vasfını ve Marmara Reklam Ajansı etiketini bize layık gören referanslarımıza da teşekkürü bir borç biliyoruz.

KONSER, KONFERANS VE KOKTEYL VİDEO ÇEKİMLERİ

Konser etkinliklerinizin video çekimlerini META Dijital Reklam Ajansı olarak üstleniyoruz. Ödül töreninizin, konferansınızın, kokteyl ve balo gibi özel gecelerinizin video çekimlerini; konusunda tecrübeli, sıfır hata prensibiyle çalışan ekibimizle beraber gerçekleştiriyoruz. Bizi META Dijital Reklam Ajansı yapan; Türkiye’nin seksen bir vilayetine video çekimi hizmeti sunabilen donanımımızdır.

AÇILIŞLARINIZDA TÜM EKİPMANIMIZLA YANINIZDAYIZ

Açılış ya da lansman filmleriniz için video çekimine mi ihtiyacınız var? Bayi, acente ve franchising toplantılarınız için bir etkinlik filmi yaptırmayı mı amaçlıyorsunuz? Düğününüzü, nişanınızı ya da özel partinizi ölümsüzleştirmek mi istiyorsunuz? Fuar, sempozyum ya da seminer kayıtlarınızı daha sonra yapacağınız çalışmalarda kullanmayı mı planlıyorsunuz? Eğer bu sorulara cevabınız evet ise, şu an doğru adrestesiniz. META Dijital Reklam Ajansı; Türkiye’nin bütün illerinde profesyonel video çekimleri gerçekleştirerek, hayallerinize ve hedeflerinize ulaşmanızı sağlıyor. Video çekimlerinin yanı sıra son teknoloji ekipmanımızla profesyonel fotoğraf çekimleri konusunda da yanınızdayız.

META Dijital Reklam Ajansı’nda görev yapan uzman ekibimizin estetik tasarım anlayışı, organizasyon kayıtlarınızın birer sanat eserine dönüşmesini sağlıyor. Ham video kayıtlarından elde edilen ürün, teknolojinin sunduğu en son imkanlar kullanılarak en verimli formatta size teslim edilir.

Eğer bir projeniz varsa ve bu projenin çekimlerini gerçekleştirerek sonrasında da bu çekimleri kurgulayıp kaliteli bir proje filmi çıkartacak ajansa ihtiyaç duyuyorsanız; META Dijital Reklam Ajansı’nın beklentilerinizin ötesinde çözümler sunacak ekibe ve ekipmana sahip olduğunu bilmenizi isteriz. Sakarya'da profesyonel drone video çekimleri yapan ender reklam ajanslarından biriyiz. Konser ve benzeri etkinliklerinizde jimmy jip kameramızla hizmet vermekteyiz.

NASIL YAPIYORUZ?

Sizden aldığımız bilgiler ve etkinlik alanında yapacağımız keşiften sonra, talebinize ve etkinliğin gerçekleşeceği alana uygun ekipmanları belirleyerek hazırlıklara başlıyoruz. Deneyimli ve işini severek yapan ekibimizle etkinlikten saatler önce alan gelerek ekipman kurulumunu gerçekleştiriyor ve ön hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Hazırlıklarımız bittikten sonra size “biz hazırız” raporunu veriyor ve etkinliğin başlama anını bekliyoruz. Etkinliğin başlamasıyla beraber; tüm etkinliğin her bir saniyesinin, tüm detayları kapsayacak şekilde profesyonel video çekimini gerçekleştiriyoruz. Etkinliğin bitmesiyle beraber elde edilen ham kayıtlar üzerinde çalışmak üzere prodüksiyon atölyemize geçerek çalışmalara başlıyoruz. Konusunun uzmanı olan prodüksiyon ekibimiz ham video kayıtlarını etkileyici görsel efektlerle güçlendiriyor. Kayıtların ses miksajları profesyonelce yapılarak en iyi ses kalitesi yakalanıyor. Bu işlemlerden sonra renk düzenlemesi de gerçekleştirilip eldeki tüm parçalar akıcı ve cezbedici bir film formatına dönüştürülüyor. Son olarak elde edilen ürün beğeninize sunuluyor.

REVİZE HAKKI?

Elbette etkinlik filminizde revizyon hakkınız bulunmaktadır, çünkü bizim asıl hedefimiz sizi mutlu etmektir. Beğeninize sunulan ürünle ilgili revize istediğiniz kısımları hızlı ve talep ettiğiniz şekilde revize ederek etkinlik filminizi size sunuyoruz. META Dijital Reklam Ajansı olarak etkinlik ve organizasyonlarınıza video çekimi hizmeti sunmaktan ve etkinliklerinizin video kliplerini, filmlerini hazırlamaktan büyük keyif aldığımızı bilmenizi isteriz.

HİZMET VERDİĞİMİZ BÖLGELER:

Türkiye’nin tüm illeri ve Sakarya'nın tüm ilçelerinde; deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla reklam, tanıtım, yazılım, grafik, tasarım, eticaret, matbaa, video kamera çekimi ve fotoğraf çekimi konularında hizmetinizdeyiz. Profesyonel video çekimi, etkinlik filmi, organizasyon filmi, reklam filmi, tanıtım filmi gibi ihtiyaçlarınız için lütfen ajansımızla hemen şimdi iletişim kurun.

SİZE ÇOK YAKINIZ:

Genel merkez ofisimize yakın olan etki bölgeleri şunlardır: Serdivan Profesyonel Video Çekimi, Sapanca Profesyonel Video Çekimi, Erenler Profesyonel Video Çekimi, Karasu Profesyonel Video Çekimi, Hendek Profesyonel Video Çekimi, Kocaali Profesyonel Video Çekimi, Sakarya Profesyonel Video Çekimi.

YAZAR

Talha Eralp
Talha Eralp
KURUCU

Lise eğitimini "Bilişim Teknolojileri" bölümü "Veri Tabanı Programcılığı" dalında, üniversite eğitimini "Bilgisayar Programcılığı" bölümünde tamamlamıştır. Aktif olarak "Görsel İletişim Tasarımı" bölümünde eğitim görmektedir. "C#, HTML, CSS, PHP" yazılım dillerinin yanı sıra "Photoshop, Premiere Pro, After Effects" gibi programlar da ilgi alanındadır.

YORUMLAR

İLK YORUM YAPAN SİZ OLUN!

YORUM YAPIN