...

BLOG

META Dijital
Blog Post 1

TANITIM FİLMİ

Teknolojinin ve iletişim olanaklarının geliştiği ve tüm dünyaya hızla yayıldığı günümüzde, markanızın hikayesini klasik yöntemlerle anlatmanız, yeni nesil müşterilerin ilgisini çekmeye yetmeyecektir. Bu yüzden, META Dijital Reklam Ajansı olarak marka imajı oluşturma çalışmalarınızda size video prodüksiyon formatını öneriyoruz. Videolu anlatımların, hedef kitle üzerinde çok etkili olduğu deneyimlerle sabittir. META Dijital Reklam Ajansı olarak Sakarya'nın çeşitli bölgelerine video prodüksiyon hizmeti sunmaktayız. Sunduğu çözümlerle kısa sürede Sakarya Reklam Ajansları içinde de ilk sıraya yükselen META Dijital Reklam Ajansının, markanız adına önemli işler yapacağını düşünüyoruz.

Kurumsal tanıtım filmi çalışmalarında senaryonun hazırlanması ve doğru içeriğin bir araya getirilmesi çok önemlidir. İlgi çekici ve görsel olarak tatmin edici içerikler, hedef kitlenizle markanız arasında sıkı bir iletişim köprüsü oluşturur. Unutmamalısınız ki; iyi hazırlanmış bir kurumsal tanıtım filmi, markanızı potansiyel ve muhtemel rakipleriniz karşısında hep bir adım önde tutacaktır. Uluslararası ve ulusal çapta hizmet sunan META Dijital Reklam Ajansı sizi dinler, anlar ve hedef kitlenizin yapısına en uygun kurumsal tanıtım filmini hazırlayarak tam zamanında teslim eder. Ajansımız tüm Sakarya ile beraber Adapazarı ve Serdivan ilçelerine de hizmet sunmaktadır. Sizleri, Adapazarı Reklam Ajansı ve Serdivan Reklam Ajansı sıralamasında, sunduğu avantajlarla önde olan firmamızın hizmet kalitesini deneyimlemeye davet ediyoruz. Etkinlik ve organizasyonlarınızda video çekiminin yanı sıra profesyonel fotoğraf çekimi hizmetini de ajansımızdan karşılayabilirsiniz.

Dijital video prodüksiyon hizmetleri ve dijital video animasyonu konusunda deneyimli profesyonel ekibimizle birlikte İstoç'da bulunan ofisimizde hizmet vermekteyiz. META Dijital Reklam Ajansı,  kaliteli hizmet vasfını kazanmış ender reklam ajanslarındandır. markalaşma sürecinizde ihtiyaç duyduğunuz kurumsal tanıtım filmi ve tanıtıcı animasyon filmleri konusunda çözüm ortağınız olmaktan gurur duyuyoruz. META Dijital Reklam Ajansı video prodüksiyon ve kurumsal tanıtım filmi alanlarında, bölgesinin dışında da hizmet veren güçlü bir reklam ajansıdır. Ayrıca etkinlik ve organizasyonlarınızda da tüm ekibimiz ve ekipmanlarımızla yanınızdayız. Bu anlamda ajansımız; reklam ajansları listesinde, Sapanca Reklam Ajansı ve Taraklı Reklam Ajansı kategorilerinde de yer almakta ve hizmet vermektedir.

META Dijital Reklam Ajansı yalnızca şirket tanıtımı ihtiyacınızı gidermekle kalmıyor aynı zamanda marka tanıtımlarınızı da üstlenerek tüm kurumsal kimliğinizin ulusal ve uluslararası tanıtımına katkı sağlıyor. Ürünlerinizin, hedef kitlenize tanıtılması ve potansiyel müşteri adaylarınızın sunduğunuz hizmetlerden haberdar edilmesi tüm Sakarya'da video prodüksiyon ve kurumsal tanıtım filmi alanında hizmet veren META Dijital Reklam Ajansının asli işidir. Ajansımız, Sakarya Reklam Ajansı etiketinin hakkını vermeye çalışan yetenekli ekibiyle video prodüksiyon ve kurumsal tanıtım filmi konularında hizmetinizdedir.

ORGANİZASYON VE ETKİNLİKLERDE YANINIZDAYIZ

Ürün ya da hizmetlerinizle ilgili gerçekleştireceğiniz lansman organizasyonlarınızda, misafirlerinize sunacağınız tüm videolu tanıtım çalışmalarınızı sizin adınıza META Dijital Reklam Ajansı gerçekleştiriyor. Video prodüksiyon ve kurumsal tanıtım filmi alanlarında hizmet sunma konusunda sınır tanımayan META Dijital Reklam Ajansı, ticari video konseptleriyle tüm Türkiye’ye üst düzey hizmet sunmaktadır. Amacımız, dijital alanda en iyi hizmetleri sunabilen Türkiye’nin en önemli dijital reklam ajansı olmaktır. Etkinlik ve organizasyonlarınızın duyurulması adına gerek dijital platformlarda ihtiyacınızı görecek olan banner tasarımınızı gerekse hedef kitlenize doğrudan temas etmenizi sağlayacak olan el ilanı ve broşürlerinizin basımını da ajansımızdan temin edebilirsiniz.

Markanızı heyecan verici görseller ve animasyonlarla tanıtmak mı istiyorsunuz? O halde sizleri video prodüksiyon ve kurumsal tanıtım filmi alanında kaliteli çözümler sunan Küçükçekmece’deki merkez ofisimizde ağırlamak isteriz. Siz keyifle kahvenizi yudumlarken Video Prodüksiyon ve Kurumsal Tanıtım Filmi alanında deneyimli olan META Dijital Reklam Ajansı ekibi talep ettiğiniz çalışmayı başlatsın.

HİZMET VERDİĞİMİZ BÖLGELER:

Türkiye’nin tüm illeri ve Sakarya'nın tüm ilçelerinde deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla hizmetinizdeyiz. Video prodüksiyon ev kurumsal tanıtım filmi ihtiyacınız ile daha fazlası için lütfen ajansımızla hemen şimdi iletişim kurun.

SİZE ÇOK YAKINIZ:

Genel merkez ofisimize yakın olan etki bölgeleri şunlardır: Adapazarı, Adapazarı Ürün Çekimi, Adapazarı Video Çekim, Adapazarı Ürün Videosu, Adapazarı Tanıtım, Adapazarı Tanıtım Filmi, Serdivan Video Prodüksiyon, Sapanca Kurumsal Tanıtım Filmi, Erenler Video Prodüksiyon, Karasu Kurumsal Tanıtım Filmi, Taraklı Video Prodüksiyon, Akyazı Kurumsal Tanıtım Filmi, Hendek Video Prodüksiyon, Söğütlü Kurumsal Tanıtım Filmi, Kocaali Video Prodüksiyon, Geyve Kurumsal Tanıtım Filmi, Ferizli Video Prodüksiyon,  Arifiye Kurumsal Tanıtım Filmi, Sakarya Video Prodüksiyon, Sakarya Kurumsal Tanıtım Filmi.

YAZAR

Talha Eralp
Talha Eralp
KURUCU

Lise eğitimini "Bilişim Teknolojileri" bölümü "Veri Tabanı Programcılığı" dalında, üniversite eğitimini "Bilgisayar Programcılığı" bölümünde tamamlamıştır. Aktif olarak "Görsel İletişim Tasarımı" bölümünde eğitim görmektedir. "C#, HTML, CSS, PHP" yazılım dillerinin yanı sıra "Photoshop, Premiere Pro, After Effects" gibi programlar da ilgi alanındadır.

YORUMLAR

İLK YORUM YAPAN SİZ OLUN!

YORUM YAPIN