...

BLOG

META Dijital
Blog Post 1

GOOGLE REKLAM YÖNETİMİ

2000’li yıllarda piyasaya sürülen Google Ads reklam hizmetleri her yıl kendisini geliştirerek güçlendi. Bugün olası rakipleriyle arasında kapanmayacak kadar çok büyük fark var. Bu farktan dolayı hemen herkes; marka, ürün ya da hizmetlerinin tanıtımı için Google AdWords hizmetinden yararlanmayı tercih ediyor. Ancak bilinmesi gereken çok önemli bir detay var. Google AdWords’tan tam olarak faydalanmak bugün ulaşılan noktada profesyonel destek alınmadan mümkün görünmemektedir. Çünkü, markanızın hedef kitlesine odaklanan diğer rakip markalar çok güçlü ekiplerle ve alanında başarısını kanıtlamış ajanslarla Google Ads reklam kampanyaları hazırlıyor ve aktive ediyor. Böyle bir rekabet ortamında ve üst düzey reklam kampanyalarının ortasında bireysel çabalarla sonuç almak gerçekten çok zor.

Daha fazla müşteriye hitap etmek, emek verdiğiniz işletmenizin piyasada hak ettiği popülerliği elde etmesini istemek elbette hakkınız. Ancak unutmayın ki, günümüz piyasa koşulları her zamankinden daha çetin. Rakipleriniz teknolojinin tüm imkanlarından sonuna kadar faydalanıyor ve profesyonel destek alma konusunda fazlaca bonkörler. Bu durumda yapmanız gereken şey çok basit. Genel merkezi Sakarya'da bulunan ve Türkiye’nin alanında en deneyimli ekibiyle Tüm Sakarya ve bütün Türkiye’ye dijital reklam planlama hizmeti de veren META Dijital Reklam Ajansı’nın profesyonel yeteneğini işletmenizin arkasına alarak piyasayı domine edeceksiniz.

NELER YAPIYORUZ?

Web sitenizin ziyaretçi trafiğinin güçlenmesi, odaklandığınız satış ve pazarlama aksiyonlarında doğal olarak artışa sebep olacağını ve bu durumun kazancınızı olumlu yönde etkileyeceğini bilerek profesyonel Google Ads reklam kampanyaları üretiyoruz. Bu alanda tam bir fabrika mantığıyla çalışan ofisimiz ve ekibimiz, ihtiyacınız olan tanıtım kampanyalarını özenle planlıyor ve hayata geçiriyor. Google AdWords reklamlarından çok düşük bütçelerler en iyi verimi almak istemez misiniz? META Dijital Reklam Ajansı en düşük bütçe ile en yüksek verimi alabileceğiniz reklam kampanyaları planlayarak işletme bütçenize katkı sağlamayı hedefler.

En iyi reklam, hedef kitleye en kısa zamanda ulaşan reklamdır. Bu anlamda profesyonel destekle yürüteceğiniz Google AdWords reklam kampanyası, hedef kitlenizin belirlenmesi ve bu kitleye en kısa sürede ulaşmak konusunda sizi rakiplerinizin önüne geçirecektir. Sakarya başta olmak üzere Google AdWords Reklam Yönetimi hizmet veren ajansımız Google Adwords reklamları konusunda Türkiye’nin bütün şehirlerinde faaliyet gösteren işletmelere avantajlı reklam çözümleri sunmaktadır.

Lütfen unutmayın! İyi planlanmış ve süreci iyi yönetilmiş bir reklam kampanyasının önünde hiçbir rakip tutunamaz. Dolayısıyla Google AdWords reklamları konusunda META Dijital Reklam Ajansı’ndan alacağınız profesyonel hizmet sizi, rakiplerinizin önüne geçirecek ve piyasada ayrıcalıklı bir konuma oturtacaktır.

GOOGLE ADWORDS KAMPANYANIZ OPTİMİZE Mİ?

Google AdWords reklam kampanyasını planlamak ve ardından onu yayınlamak uzmanlık gerektiren önemli bir iştir. Ancak bundan da önemlisi, yayınlandıktan sonra reklam kampanyanızın titizlikle izlenmesi ve alınan raporlar sonucunda sürekli iyileştirilmesi sürecidir. Buna reklam optimizasyonu diyoruz. Bu optimizasyonun kalbini elbette anahtar kelimeler oluşturuyor. Ancak reklam planlamasını yaparken oluşturduğunuz anahtar kelimeler sizi her zaman doğru sonuca ulaştırmaz. Reklam yayınlandıktan sonra ilk başta belirlediğiniz anahtar kelimelerden hangisi ya da hangileri isabetli olmuş, hangileri hedeften sapmış? Bu analizin yapılması ve anahtar kelimelerinizin revizyonu, reklam bütçenizin doğru şekilde kullanımını sağlayacaktır. Bunun yanında reklam kampanyasında kullandığınız reklam metninin doğru hazırlanmış olması da kampanyanızı doğrudan etkileyecek faktörler arasındadır.

HİZMET VERDİĞİMİZ BÖLGELER:

Türkiye’nin tüm illeri ve Sakarya’nın tüm ilçelerinde; deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla reklam, tanıtım, yazılım, grafik, tasarım, mobil uygulama, eticaret, matbaa, kamera çekimi ve fotoğraf çekimi konularında hizmetinizdeyiz. Google Adwords reklam yönetimi ihtiyaçlarınız için lütfen ajansımızla hemen şimdi iletişim kurun.

SİZE ÇOK YAKINIZ:

Genel Merkez Ofisimize Yakın Olan Etki Bölgeleri Şunlardır: Adapazarı, Adapazarı Google, Adapazarı Google Reklam, Adapazarı İnternet Reklamı, Google'a Reklam Vermek, İnternette Reklam Vermek,  Serdivan Google Adwords Reklam Yönetimi, Sapanca Google Adwords Reklam Yönetimi, Erenler Google Adwords Reklam Yönetimi, Karasu Google Adwords Reklam Yönetimi, Hendek Google Adwords Reklam Yönetimi, KocaaliGoogle Adwords Reklam Yönetimi, Sakarya Google Adwords Reklam Yönetimi, Türkiye Google Adwords Reklam Yönetimi, Google Ads Reklamı Nasıl Verilir, Google'da Nasıl Üst Sıralarda Çıkarım, Google'a Reklam Vermek Mantıklı Mı, Google mı Yandex mi, Adapazarı Reklam Nasıl Yaparım, Sakarya Google Ads, Sakarya Google Ads,

YAZAR

Talha Eralp
Talha Eralp
KURUCU

Lise eğitimini "Bilişim Teknolojileri" bölümü "Veri Tabanı Programcılığı" dalında, üniversite eğitimini "Bilgisayar Programcılığı" bölümünde tamamlamıştır. Aktif olarak "Görsel İletişim Tasarımı" bölümünde eğitim görmektedir. "C#, HTML, CSS, PHP" yazılım dillerinin yanı sıra "Photoshop, Premiere Pro, After Effects" gibi programlar da ilgi alanındadır.

YORUMLAR

İLK YORUM YAPAN SİZ OLUN!

YORUM YAPIN