...

BLOG

META Dijital
Blog Post 1

LOGO TASARIMI

Markayı mimari bir esere benzetecek olursak logo, bu eserin dış görünümünü temsil etmektedir. Kurumsal kimlik argümanlarının kalbi olan logonun tasarlanması, kelimenin tam anlamıyla sanatçı bir ruha ihtiyaç duyar. META Dijital Reklam Ajansı’nın uzman ekibi, her biri estetik bir bakış açısına sahip, özgün çalışmalarıyla kendilerini kanıtlamış profesyonellerdir. Bu anlamda markanız ya da işletmeniz için bir logo tasarımı yaptırmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Logo, hedef kitlenize manevi bir güç ve ilham veren çizgiler taşımak zorundadır. Müşteri sadakati oluşturmaya giden yol buradan geçmektedir. İşletmenizin ihtiyaç duyduğu bu detayın farkında olan ajansımız, mevcut ve muhtemel müşterilerinizi cezbedecek kreatif tasarımlarla logo konusunda sizlere ayrıcalıklı çözümler sunar.

LOGONUZU BİRLİKTE TASARLAYALIM

Tasarım öncesi mutlaka hedeflerinizi ve hayallerinizi dinliyoruz. Çünkü hiçbir logonun, marka sahibinin duygularından bağımsız olmadığının bilincindeyiz. Hayallerinizdeki ve hedeflerinizdeki ufku logo tasarımına yansıtmadan, markanızın istenilen düzeyde başarı sağlamayacağının farkındayız. Logo; şirketiniz ayakta kaldığı sürece, hayallerinizi yani markanızı temsil edecek önemli bir unsurdur. Logo, görsel kimliğinizin başkentidir.

LOGO GELİŞTİRME

Logo yalnızca bir sanat eseri değildir. İçinde bilimsel analizlerin de bulunduğu matematiksel bir tasarımdır. Her bir çizginin ve noktanın duracağı doğru yeri bulmak ve doğru ölçülerde onları konumlandırmak hassas bir iştir. Logoda kullanılacak olan sembollerin seçimi ve bu sembol ile fontların uyumu, renk düzeni, fon ayarı gibi titizlik isteyen birçok konuyu içinde barındırmaktadır. Eğer eski logonuzdan memnun değilseniz markanızın ruhuna ve hedeflerine uygun yeni bir logo tasarımı gerçekleştirebilir ya da eski logonuzu sihirli dokunuşlarla geliştirebiliriz.

META Dijital Reklam Ajansı’nın uzman ekibi, estetik ile matematiği harmanlayarak size özel ve özgün logo tasarımı gerçekleştirir. Logonuzun bir dili olduğunu ve hedef kitlenizle kuracağınız iletişimde bu dili kullanacağınızı unutmayın. Logonun etki gücü, markanızın iletişim gücünü doğrudan etkiler. Bu sebeple iyi tasarlanmış bir logo, marka – müşteri etkileşiminin olumlu yönde ilerlemesinde belirleyici bir faktördür. Logonun görsel bir şova dönüştürülmesi, hedef kitlenizde her zaman beklenen etkiyi yaratmaz. Bu sebeple logonuzu üretecek ellerin, hedef kitleniz hakkında bilgi ve en önemlisi markalaşma sürecinizle ilgili deneyim sahibi olması çok önemlidir.

LOGO TASARIMINDA BEŞ UNSUR

Ajansımızın uzman ekibi, logo tasarımı konusunda beş önemli unsuru göz önünde bulundurmaktadır. Bunların ilki sadeliktir. Doğa sadedir bu sebeple insan huzuru doğada bulur. Tasarlanan logonun sade ve basit olması hedef kitlenizi markaya yaklaştıracak bir etki gücünü içinde barındırır. İkincisi, akılda kalıcı olmasıdır. Logoda kullanılacak çizgiler, noktalar ve fontlar estetik bir dokunuşla ve sadeliği bozmadan akılda kalıcı bir forma sokulmalıdır. Bu iş tam da META Dijital Reklam Ajansının deneyimli tasarım ekibinin üstesinden geleceği bir iştir. Üçüncüsü, logonun zaman üstü olmasıdır. Zamanla eskiyebilecek bir tasarım, kötü bir tasarımdır. Kendi içinde zamansızlığı barındıran, şeffaf bir derinliğe sahip olan kreatif logo tasarımı kurgulanmalıdır. Dördüncü unsur logonun çok yönlü bir tasarıma sahip olmasıdır. Kullanım alanları, kullanılacak fon düzeni gibi detaylar göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda kullanım olanağı sağlayan ve her açıdan kullanışlı olan bir logo tasarımı yapılmalıdır. Son olarak her logo; markanın amacına, ruhuna uygun çizgiler barındırmalıdır. META Dijital Reklam Ajansı, logonuzu tasarlarken bu beş unsuru hesaba katar ve size en iyi olanı tasarlayarak sunar.

HİZMET VERDİĞİMİZ BÖLGELER:

Türkiye’nin tüm illeri ve Sakarya'nın tüm ilçelerinde; deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla reklam, tanıtım, yazılım, grafik, mobil uygulama, tasarım, e-ticaret, logo tasarım, matbaa, kamera çekimi ve fotoğraf çekimi konularında hizmetinizdeyiz. Dijital reklam ajansı ihtiyaçlarınız için lütfen ajansımızla hemen şimdi iletişim kurun.

SİZE ÇOK YAKINIZ:

Genel Merkez Ofisimize Yakın Olan Etki Bölgeleri Şunlardır: Adapazarı, Adapazarı Logo, Adapazarı Logo Tasarımı, Adapazarı Tasarım, Serdivan Logo Tasarımı, Sapanca Logo Tasarımı, Erenler Logo Tasarımı, Karasu Logo Tasarımı, Hendek Logo Tasarımı, Kocaali Logo Tasarımı, Ferizli Logo Tasarımı, Türkiye Logo Tasarımı, Uluslararası Logo Tasarımı, Firmaya Özel Logo, Özel Logo, Özel Logo Tasarımı, Logo Tasarımı, Sakarya Logo Tasarımı, Sakarya'da En İyi Logo Tasarımcısı, En İyi Logo Tasarımcısı, En İyi Logo Tasarlayan Ajans

YAZAR

Talha Eralp
Talha Eralp
KURUCU

Lise eğitimini "Bilişim Teknolojileri" bölümü "Veri Tabanı Programcılığı" dalında, üniversite eğitimini "Bilgisayar Programcılığı" bölümünde tamamlamıştır. Aktif olarak "Görsel İletişim Tasarımı" bölümünde eğitim görmektedir. "C#, HTML, CSS, PHP" yazılım dillerinin yanı sıra "Photoshop, Premiere Pro, After Effects" gibi programlar da ilgi alanındadır.

YORUMLAR

İLK YORUM YAPAN SİZ OLUN!

YORUM YAPIN