...

BLOG

META Dijital
Blog Post 1

MOBİL UYGULAMA

Teknolojinin gelişmesiyle sanatın, edebiyatın, bilimin ve ticaret sunum alanları da gelişti ve genişledi. İnsana dair tüm faaliyet alanları ve bütün sektörler, gelişen ve genişleyen platformlarda hızla yerini alıyor. Peki ya siz? Siz ve faaliyet alanınız, hedefleriniz, hayalleriniz bu büyük dünyanın neresinde?

Tüm evlere ve ceplere giren internet, yalnızca insanları değil artık nesneleri de birbirine bağlayan bir güç halini aldı. Bu gücü kullanarak hedef kitlenize ulaşmak elbette doğru adımları izlemek şartıyla çok kolay. Faaliyet alanınızı, hedeflerinizi, hayallerinizi, projelerinizi insanların beğenisine sunabilirsiniz. Size özel hazırlanacak olan mobil uygulama sayesinde projeleriniz üzerinden para kazanabilirsiniz.

Gelinen noktada mevcut sitelerin mobil uyumlu web site olması artık beklentileri karşılamıyor. Kullanım kolaylığı sebebiyle hedef kitleler, web sitelerin mobil uygulama versiyonunu kullanmak istiyor. Ticaretten, sanata insana dair tüm faaliyet alanlarının, ister istemez bu talebe cevap vermesi gerekiyor. Örneğin e-ticaret siteniz mobil uyumlu olabilir ancak sanal mağazanızı mobil uygulama formatına dönüştürmek mağaza trafiğinizi artıracak ve dolayısıyla bu durum satışlarınızı olumlu yönde etkileyecektir.

META Dijital Reklam Ajansı olarak biz, faaliyet alanlarınıza, projelerinize, hedeflerinize göre tüm mobil cihazlarla uyumlu ve tam optimize mobil uygulamalar üretiyoruz. İşini severek yapan mobil uygulama uzmanı yazılım ekibimiz mobil uygulama yapma ve mobil uygulama geliştirme konularında deneyimlidir. Ekibimiz size özel uygulama geliştirebilir, mevcut uygulamanızı denetleyebilir ve denetim raporuna uygun şekilde uygulamanızı geliştirebilir, uygulamanızın bakımlarını düzenli olarak yapabilir ve mevcut mobil uygulamanızı e-ticaret uyumlu mobil uygulamaya dönüştürebilir.

MOBİL UYGULAMA NEDİR?

Akıllı telefon ve tabletler için, yazılımcılar tarafından özel olarak kodlanan ve grafik - tasarım ekipleri tarafından kullanıcı dostu olarak tasarlanan yazılım sistemlerine mobil uygulama denir. Kullanılan mobil cihazın işletim sistemine göre kodlama şekilleri değişse de tüm cihazlarda aynı amacı gerçekleştirmek için tasarlanan bu uygulamalar, birçok faaliyet alanı ve ticari sektörün hedef kitlesiyle daha iyi iletişim kurmasını sağlamaktadır.

Bir projeniz mi var? Bunu insanlara sunmak ve belki de onun üzerinden para kazanmak mı istiyorsunuz? Klasik bir web site belki işinizi görebilir ancak size daha etkili bir yol önerebiliriz: Mobil Uygulama. Hedef kitlenizle etkileşiminizi hızlandıracak ve iletişiminizi güçlendirecek olan ihtiyacınıza özel hazırlayacağımız mobil uygulama ile hedeflerinize hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

MOBİL UYGULAMA NASIL YAPILIR?

Mobil uygulama alanında kendisini yetiştirmiş olan yazılımcılar ve mobil uygulama yapan firmalar mobil cihazlarla optimize olabilme yeteneğine sahip uygulama yazılımları geliştirerek hizmet verirler. Geliştirilen mobil uygulamalar Google Play ve App Store gibi sanal mağazalara yüklenerek kullanıcıların beğenisine sunulur. Uygulamalar ücretsiz sunulabileceği gibi ücretli de sunulabilir. Kimi uygulamalar, uygulama içi yayınladığı reklamlar üzerinden kazanç elde eder. Bu durum uygulama sahibinin tercihine bağlıdır.

META Dijital Reklam Ajansı en iyi mobil uygulama firması olmayı hedefleyen bir şirkettir. Mobil uygulama fiyatları için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

HİZMET VERDİĞİMİZ BÖLGELER:

Türkiye’nin tüm illeri ve Sakarya'nın tüm ilçelerinde; deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla mobil uygulama, reklam, tanıtım, yazılım, grafik, tasarım, e-ticaret, matbaa, kamera çekimi ve fotoğraf çekimi konularında hizmetinizdeyiz. Mobil uygulama ihtiyaçlarınız için lütfen ajansımızla hemen şimdi iletişim kurun.

SİZE ÇOK YAKINIZ:

Genel merkez ofisimize yakın olan etki bölgeleri şunlardır: Adapazarı, Adapazarı Mobil Uygulama, Serdivan Mobil Uygulama, Sapanca Mobil Uygulama Uzmanı, Erenler Mobil Uygulama, Karasu Mobil Uygulama Uzmanı, Hendek Mobil Uygulama, Kocaali Mobil Uygulama Uzmanı, Ferizli Mobil Uygulama, Taraklı Mobil Uygulama Uzmanı, Akyazı Mobil Uygulama, Geyve Mobil Uygulama Uzmanı, Karapürçek Mobil Uygulama, Söğütlü Mobil Uygulama Uzmanı, Sakarya Mobil Uygulama, Sakarya Mobil Uygulama Uzmanı.

YAZAR

Talha Eralp
Talha Eralp
KURUCU

Lise eğitimini "Bilişim Teknolojileri" bölümü "Veri Tabanı Programcılığı" dalında, üniversite eğitimini "Bilgisayar Programcılığı" bölümünde tamamlamıştır. Aktif olarak "Görsel İletişim Tasarımı" bölümünde eğitim görmektedir. "C#, HTML, CSS, PHP" yazılım dillerinin yanı sıra "Photoshop, Premiere Pro, After Effects" gibi programlar da ilgi alanındadır.

YORUMLAR

İLK YORUM YAPAN SİZ OLUN!

YORUM YAPIN