...

BLOG

META Dijital
Blog Post 1

ÖZEL YAZILIM

Standart web siteleri ve mobil uygulamalar iyidir, ancak her zaman beklentiyi karşılayamazlar. Faaliyet alanınız ne olursa olsun mutlaka o faaliyet alanını ilgilendiren özel konular vardır ve bu özel konular özel bir yazılıma gereksinim duyar.

META Dijital Reklam Ajansının alanında uzman ekibi ihtiyaç duyduğunuz web sitesini kısa sürede üretip teslim eder. Eğer ihtiyacınız olan özel bir web sitesi ise ekibimiz sizi can kulağıyla dinler ve sektörünüzle ilgili analiz çalışması yaparak size ve sektörünüze uygun bir kodlama algoritmasıyla işe koyulur. Günün sonunda elde edilen şey piyasada henüz olmayan ve yalnızca sizin talepleriniz doğrultusunda oluşturulmuş özgün, kullanışlı ve kullanıcı dostu bir web sitesidir.

ÖZEL YAZILIMA GEREK VAR MI?

Mobil uyumlu ve arama motoru dostu ihtiyaca özel yazılım, odaklandığınız faaliyet alanında bir numara olmanıza büyük katkı sağlayacaktır. Uzman yazılımcılarımızın ve uzman grafikerlerimizin elinden çıkan bu web site sanal dünyadaki itibarınızı artırmakla kalmayacak, yeni ziyaretçileri kendisine çeken bir cazibe merkezine dönüşecektir.

Tam olarak ne istediğinizi biliyorsanız, bize bilgi vermeniz yeterli. İstediğiniz şeyi sihirli kodlarımızla gerçeğe dönüştürebiliriz. Kimsede olmayana sahip olmak istiyorsanız deneyimli ekibimize tarif etmeniz yeterli. Kafandaki projeyi hayata geçirmek ajansımızın işi. İster masaüstü ister mobil uygulama. Fark etmez. Ekibimiz ihtiyacınız olanı tam zamanında size sunacaktır.

Hizmet Verdiğimiz Bölgeler:

Türkiye’nin tüm illeri ve İstanbul’un tüm ilçelerinde; deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla reklam, tanıtım, yazılım, grafik, mobil uygulama, tasarım, eticaret, matbaa, kamera çekimi ve fotoğraf çekimi konularında hizmetinizdeyiz. İhtiyaca özel web yazılım talepleriniz için lütfen ajansımızla hemen şimdi iletişim kurun.

Size Çok Yakınız:

Genel merkez ofisimize yakın olan etki bölgeleri şunlardır: Adapzarı Muhasebe Yazılımı, Adapzarı CRM, Adapzarı Özel Yazılım, Adapzarı Yazılım, Serdivan İhtiyaca Özel Yazılım, Sapanca İhtiyaca Özel Yazılım, Erenler İhtiyaca Özel Yazılım, Karasu İhtiyaca Özel Yazılım, Hendek İhtiyaca Özel Yazılım, Kocaali İhtiyaca Özel Yazılım, Sakarya İhtiyaca Özel Yazılım.

YAZAR

Talha Eralp
Talha Eralp
KURUCU

Lise eğitimini "Bilişim Teknolojileri" bölümü "Veri Tabanı Programcılığı" dalında, üniversite eğitimini "Bilgisayar Programcılığı" bölümünde tamamlamıştır. Aktif olarak "Görsel İletişim Tasarımı" bölümünde eğitim görmektedir. "C#, HTML, CSS, PHP" yazılım dillerinin yanı sıra "Photoshop, Premiere Pro, After Effects" gibi programlar da ilgi alanındadır.

YORUMLAR

İLK YORUM YAPAN SİZ OLUN!

YORUM YAPIN