...

BLOG

META Dijital
Blog Post 1

REKLAM PLANLAMA

Plansız yapılan her iş sonuçsuz kalmaya ya da beklenenin atında performans sergilemeye mahkumdur. Bunun farkında olan META Dijital Reklam Ajansı’nın deneyimli ekibi; işletmenize özel reklam planlaması yaparak markanızın, hizmetlerinizin ve ürünlerinizin tanıtım işini profesyonelce üstlenmektedir.

REKLAM PLANLAMANIZI NASIL YAPIYORUZ?

Öncelikle piyasaya süreceğimiz reklam kampanyasının amacını belirliyoruz. Kampanyanın amacının elbette hedeflerinizle örtüşmesi gerektiğinin farkındasınız. Tam da bu yüzden Markalaşma Süreç Yönetimi kapsamında, hedeflerinizi realize etmeniz için danışmanlık hizmeti sunarak markanıza destek oluyoruz.

İkinci ve diğer önemli konu reklam bütçesi. Nasıl bir reklam kurgulamaya ihtiyacınız var? Bu reklamı hangi tanıtım kanallarını kullanarak piyasaya süreceğiz? Tüm bunlar için ne kadarlık bir reklam bütçesi hazırlamalısınız? İşte bu soruların cevaplarını bulmanızda yardımcı oluyoruz.

Reklamda esas hedef kitle kimler? Her reklamın bir hedef kitlesi olmak zorundadır. Herkese hitap etmek, herkesi memnun etmek mümkün olmadığı için reklam kampanyası için hedef kitle tanımlaması yapılmalı ve bu hedef kitleye en kısa yoldan ulaşmanın planlaması gerçekleştirilmeli. META Dijital Reklam Ajansı olarak, tüm reklam kampanyası süreçlerinizde ihtiyacınız olan profesyonel fotoğraf çekimi ve profesyonel video çekimi ihtiyaçlarınızda sizlere çok avantajlı çözümler ürettiğimizi hatırlatmak isteriz.

Bir diğer önemli konu strateji! Nasıl bir reklam stratejisi ile yola çıkılacak? Hangi tür reklamı tercih edeceğiz? Birlikte bu sorulara cevaplar arıyoruz ve en doğru cevabı buluyoruz. Planlamadaki en hassas konulardan biri de, kampanyanın zamanlaması. En doğru zamanı belirlemek elbette konunun uzmanı olan reklam planlama departmanımızın işi. Son olarak reklam sürecini sıkı bir şekilde takip ediyor ve gerekirse yeniden hedefleme çalışması yaparak reklam bütçesinin en iyi şekilde kullanılmasını sağlıyoruz.

Kurumsal rakiplerinizin reklam planlama konusunu ne kadar ciddiye aldıklarının farkında mısınız? Sizinle aynı faaliyet alanında iş yapan firmaların, hedef kitlenizle etkileşime geçme çabalarını görebiliyor musunuz? Bu iki önemli durumun üstesinden gelmek META Dijital Reklam Ajansı ile çok kolay. Ajansımızın deneyimli ekibi sizin adınıza markanızın, ürünlerinizin ve hizmetlerinizin tüm reklam planlamasını gerçekleştiriyor.

HİZMET VERDİĞİMİZ BÖLGELER:

Türkiye’nin tüm illeri ve Sakarya’nın tüm ilçelerinde; deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla reklam, reklam planlama, tanıtım, yazılım, grafik, tasarım, mobil uygulama, eticaret, matbaa, kamera çekimi ve fotoğraf çekimi konularında hizmetinizdeyiz. Reklam planlama ihtiyaçlarınız için lütfen ajansımızla hemen şimdi iletişim kurun.

SİZE ÇOK YAKINIZ:

Genel Merkez Ofisimize Yakın Olan Etki Bölgeleri Şunlardır: Adapazarı, Adapazarı Reklam, Adapazarı Reklam Ajansı, Adapazarı'ndaki Ürünlerimi Herkese Nasıl Gösterebilirim, Adapazarı'nda Reklam, Toptan Ürün Reklamı, Ürün Tanıtımı, Ürünlerimi Google'da Nasıl Tanıtırım, Google'a Reklam Vermek İstiyorum, Serdivan Reklam Planlama, Sapanca Reklam Planlama, Erenler Reklam Planlama, Karasu Reklam Planlama, Hendek Reklam Planlama, Kocaali Reklam Planlama, Sakarya Reklam Planlama.

YAZAR

Talha Eralp
Talha Eralp
KURUCU

Lise eğitimini "Bilişim Teknolojileri" bölümü "Veri Tabanı Programcılığı" dalında, üniversite eğitimini "Bilgisayar Programcılığı" bölümünde tamamlamıştır. Aktif olarak "Görsel İletişim Tasarımı" bölümünde eğitim görmektedir. "C#, HTML, CSS, PHP" yazılım dillerinin yanı sıra "Photoshop, Premiere Pro, After Effects" gibi programlar da ilgi alanındadır.

YORUMLAR

İLK YORUM YAPAN SİZ OLUN!

YORUM YAPIN