...

BLOG

META Dijital
Blog Post 1

WEB ARAYÜZ TASARIMI

Bir web site sahibi olmak kolaydır ancak eğer konumuz, etkileşimli kullanıcı arayüzüne sahip bir web site ise, işte o zaman durup düşünmek gerekli. Kullanıcısı ile etkileşim içinde olabilen bir arayüz nasıl olur, hangi özellikler bir arayüzü etkileşimli yapar? Bu sorulara doğru cevapları bulmak sizi kullanıcı dostu bir web sitesi sahibi olmaya yaklaştıracaktır. META Dijital Reklam Ajansı’nın deneyimli ekibi web sitesi ve web arayüzü konularında tüm sorularınıza ve ihtiyaçlarınıza çözüm bulmak için kuruldu. Arama motorlarının kendi kullanıcılarına ilk sırada tavsiye ettiği, ziyaretçilerinin memnun kaldığı ve faydalandığı bir web site sahibi olmak istiyorsanız, öncelikle sizinle etkileşim içinde olacak bir arayüz tasarımı yaptırmanız gerekmektedir.

ETKİLİ VE ETKİLEŞİMLİ KULANICI ARAYÜZÜ HANGİ ÖZELLİKLERE SAHİP OLMALI?

META Dijital Reklam Ajansı olarak size ve markanıza özel hazırlayacağımız web site kullanıcı arayüzünün en önemli ayrıcalığı; sadelik, kolay kullanım, anlaşılırlık ya da netlik olarak tanımlayabileceğimiz kullanıcı dostu olma özelliğidir. Kullanıcılar arayüzün başına geçtiğinde, karşısında karmaşık bir ekran değil, sade ve anlaşılır bir ekran bulur. Bu kullanıcı dostu arayüzle; web site içeriklerini girmeye ya da onlardan talep ettiğiniz bilgileri doldurmaya kolayca devam ederler. Ajansımızın deneyimli yazılımcıları tarafından kişiye – markaya özel üretilen kullanıcı arayüzü, mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunarak ziyaretçi trafiğinizi olumlu yönde etkiler.

NASIL KULLANICI DOSTU OLUNUR?

Tasarımını ve kodlamasını gerçekleştirdiğimiz kullanıcı arayüzü, son kullanıcıya odaklanarak oluşturulmaktadır. Hazırlanan arayüzde, kullanıcının hızını artıracak olan görsel hiyerarşi ön planda tutulur. Renklerin kullanımı ve desen – fon uyumu arayüzde önemsediğimiz diğer konulardır. Tüm bunlar web arayüzünün kullanıcı dostu olmasını sağlayan etkenlerdir.

Ajansımızın nihai amacı, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır. Web kullanıcı arayüzü başta olmak üzere, kodlama ve grafiğe odaklı tüm işlerde, en iyisini yapma adına devamlı kendini geliştiren ve güncelleyen bir ekibe sahibiz. Hizmetlerimiz yalnızca Sakarya’yı kapsamıyor. Marmara bölgesi ve Türkiye'nin tüm illerine web arayüz tasarım hizmeti sunmaktayız.

SİTE TRAFİĞİNİZİN DÜŞMESİNİ ENGELLEYİN

Kullanıcı arayüzü tasarımı konusunda, profesyonellerle çalışmak önemlidir. Çünkü arayüz, web sitenize müdahale edebildiğiniz ve onu dilediğiniz gibi şekillendirebildiğiniz en önemli araçtır. Böyle bir aracınız yoksa ya da bu araç gereken şekilde tasarlanmamışsa, web siteniz konusunda sürekli bir başkasına muhtaç kalmanız kaçınılmazdır. META Dijital Reklam Ajansı; mobil ve tablet uyumlu kullanıcı arayüz tasarımları ile bu alanda ihtiyaç duyduğunuz tüm yenilikleri size sunmaktadır.

Site ziyaretçilerinin web sitenize üye olması durumunda onlara sunacağınız ara yüzün de en az sizin kullandığınız ara yüz kadar basit ve kullanışlı olması gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki, ziyaretçi kayıplarının bir kısmı, kullanıcı arayüzünden kaynaklanan hatalardan oluşmaktadır. Ziyaretçiniz hatalı giriş yaptığında; neyi, nerede yanlış yaptığını en hızlı ve doğru şekilde bilgilendirecek bir tasarıma sahip olmalısınız. Doğru ve hızlı bir geri bildirim, site trafiğinizin azalmasına engel olacaktır.

HİZMET VERDİĞİMİZ BÖLGELER:

Türkiye’nin tüm illeri ve Sakarya'nın tüm ilçelerinde; deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla reklam, tanıtım, yazılım, grafik, tasarım, mobil uygulama, eticaret, matbaa, kamera çekimi ve fotoğraf çekimi konularında hizmetinizdeyiz. Web arayüzü ihtiyaçlarınız için lütfen ajansımızla hemen şimdi iletişim kurun.

SİZE ÇOK YAKINIZ:

Genel Merkez Ofisimize Yakın Olan Etki Bölgeleri Şunlardır: Serdivan Web Arayüz Tasarımı, Sapanca Web Arayüz Tasarımı, Erenler Web Arayüz Tasarımı, Karasu Web Arayüz Tasarımı, Hendek Web Arayüz Tasarımı, Kocaali Web Arayüz Tasarımı, Sakarya Web Arayüz Tasarımı, Türkiye Web Arayüz Tasarımı.

YAZAR

Talha Eralp
Talha Eralp
KURUCU

Lise eğitimini "Bilişim Teknolojileri" bölümü "Veri Tabanı Programcılığı" dalında, üniversite eğitimini "Bilgisayar Programcılığı" bölümünde tamamlamıştır. Aktif olarak "Görsel İletişim Tasarımı" bölümünde eğitim görmektedir. "C#, HTML, CSS, PHP" yazılım dillerinin yanı sıra "Photoshop, Premiere Pro, After Effects" gibi programlar da ilgi alanındadır.

YORUMLAR

İLK YORUM YAPAN SİZ OLUN!

YORUM YAPIN