...

BLOG

META Dijital
Blog Post 1

WEB TASARIM

Tecrübeli ekibi; temel web site yazılımı başta olmak üzere, responsive (Mobil Uyumlu) web yazılım geliştirme, web site kurulumu, ihtiyaca özel web site tasarımı, kullanıcı arayüz yazılımları gibi yazılımı ilgilendiren birçok konuda çözümler üretmektedir.

Bir web site yazılımından beklediğiniz nedir? Hız, değer, kalite, güvenlik. Tüm bunlar yazılım ekibimizin önemsediği özellikler. Ürettiğimiz web siteleri, ziyaretçi trafiğini her geçen gün daha da artırmayı hedefleyen unsurlardan oluşmaktadır. Kişiye ya da kuruma özel web yazılım hizmeti veren ajansımız, en iyi web site firması olma adına tüm ihtiyaçlarınızı dinliyor ve talepleriniz doğrultusunda en iyi web site yazılımını oluşturmaya çalışıyor.

Kişisel markalaşma sürecinin olmazsa olmazı halini alan, kişisel tanıtım web sitesi ve kurumsal markalara özel kurumsal web sitesi tasarımlarımızı görmeden kararınızı vermeyin. Hazırladığımız web siteleri SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) uyumludur. Amacımız öncelikli olarak teknolojiyi işe dönüştürmektir.

NASIL YAPIYORUZ?

Öncelikle sizi, hedeflerinizi ve hayallerinizi dinliyoruz. Sizi anlamak talep ettiğiniz web sitesini sıfır hata ile ve hedeflerinize uygun bir yapıda kodlamak için çok önemli. Biliyoruz ki, bir web sitesi hiçbir zaman yalnızca sayfalardan, görsellerden ve yazılardan oluşan bir yapı değildir. Bizce web sitesi, yaşayan bir canlıdır. Ziyaretçileriyle her anlamda iletişim kuran; ziyaretçilerinin isteklerine cevap veren ve en önemlisi de sizi, hayallerinizi, hedeflerinizi temsil eden çok önemli bir yapıdır. Tam da bunun için web site yazılımı ve tasarımında fazlasıyla titiz davranıyoruz. Web sitenizin kodlanma ve kurulum sürecine geçmeden sizin için neyin önemli olduğunu anlamamız bu yüzden çok önemli. Kısaca diyoruz ki: “Hedefleriniz, hedeflerimizdir.”

Sizi anladığımıza kanaat getirdikten sonra önce yazılım ekibimiz sonrasın da grafik ve tasarım ekibimiz sizin için yoğun tempolu bir koşturmacaya başlıyor. Web sitenizdeki detayların tamamı mükemmel olmalı. Çünkü ziyaretçi kaybını istemediğinizi biliyoruz. Yazılım ve grafik tasarım ekibi süreci tamamladıktan sonra hazırlanan ürün test ediliyor ve ardından size sunuluyor. Revize istediğiniz bölümler yeniden ele alınarak revizeleri gerçekleşiyor. Siz “tamam” diyene kadar revizeler sürüyor. Sizin onayınızın ardından artık web sitenizi yayınlamaya başlayabiliriz. Yayınlanan web sitesi ile elbette ve talebiniz halinde bağlarımızı koparmıyoruz. Dönemsel denetimler, bakımlar ile web sitesinin güncellemeye ve geliştirmeye devam ediyoruz.

WEB SİTENİZ DE İŞLETMENİZ KADAR MUHTEŞEM Mİ?

Yıllar önce bir yazılımcıya hazırlattığınız web siteniz bugün hedef kitlenizin beklentilerini karşılayabiliyor mu? Yoksa yeni bir yüz ve daha kullanışlı bir arayüz ile güncellenmeye mi ihtiyacı var? Lütfen unutmayın, web siteniz en az şirketiniz kadar muhteşem olmalıdır. Ziyaretçilerinizin markanız hakkındaki tüm algısı, web sitenizin onlara sundukları kadardır. Kendinizi, ürün ve hizmetlerinizi daha hızlı ve yeni formatlarla müşteri kitlenize aktarmanın zamanı çoktan geldi. Dilerseniz META Dijital Reklam Ajansı’nın deneyimli ekibi mevcut sitenizde gerekli revizyonları gerçekleştirerek hızlı bir şekilde hedef kitlenizi mutlu edecek bir şaheser oluşturabilir. Bu tamamen vereceğiniz karara bağlı.

Rakipleriniz güncellenmiş ve optimize edilmiş web siteleriyle hedef kitlenizi etkilemeye çalışırken, siz bu durumu görmezden mi geleceksiniz? Elbette hayır! Çok uygun şartlarda, SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) yapılmış bir web sitesinin sahibi olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken META Dijital Reklam Ajansı ile iletişim kurmak.

HİZMET VERDİĞİMİZ BÖLGELER:

Türkiye’nin tüm illeri ve İstanbul’un tüm ilçelerinde; deneyimli ekibimiz ve son teknoloji ekipmanımızla reklam, tanıtım, yazılım, grafik, tasarım, mobil uygulama, web site, eticaret, matbaa, kamera çekimi ve fotoğraf çekimi konularında hizmetinizdeyiz. Web site yazılımı, web site tasarımı, web site şablonları, tamplate, wordpress ve web site kurulumu ihtiyaçlarınız için lütfen ajansımızla hemen şimdi iletişim kurun.

SİZE ÇOK YAKINIZ:

Genel merkez ofisimize yakın olan etki bölgeleri şunlardır: Adapazarı, Adapazarı Yazılım, Adapazarı Site, Adapazarı Web Sitesi, Adapazarı Web, Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum, Web Sitesi Nasıl Yaptırırım, Kişiye Özel Web Sitesi, Kurumsal Web Sitesi, Serdivan Responsive Web Site, Sapanca Web Site Yazılımı, Erenler Responsive Web Site, Karasu Web Site Yazılımı, Hendek Responsive Web Site, Kocaali Web Site Yazılımı, Ferizli Responsive Web Site, Taraklı Web Site Yazılımı, Akyazı Responsive Web Site, Geyve Web Site Yazılımı, Karapürçek Responsive Web Site, Söğütlü Web Site Yazılımı, Sakarya Responsive Web Site, Sakarya Web Site Yazılımı.

YAZAR

Talha Eralp
Talha Eralp
KURUCU

Lise eğitimini "Bilişim Teknolojileri" bölümü "Veri Tabanı Programcılığı" dalında, üniversite eğitimini "Bilgisayar Programcılığı" bölümünde tamamlamıştır. Aktif olarak "Görsel İletişim Tasarımı" bölümünde eğitim görmektedir. "C#, HTML, CSS, PHP" yazılım dillerinin yanı sıra "Photoshop, Premiere Pro, After Effects" gibi programlar da ilgi alanındadır.

YORUMLAR

İLK YORUM YAPAN SİZ OLUN!

YORUM YAPIN